Драги пријатељи, 

Позивамо вас на годишњи концерт полазника Школе певања Снежане Спасић и нашег Културног клуба NAISSA.

Концерт ће се одржати у петак 23. новембра 2018. године, са почетком од 18 сати у Великој сали Нишког културног центра. Организација: Нишки културни центар и Културни клуб „Naissa“.
Улаз је слободан.

Идеја концерта је да се кроз један неформални музички програм, примерен пред-новогодишњем расположењу, промовишу талентовани певачи који су током претходних година а посебно током 2017. и 2018. године завршили школу певања  Снежане Спасић, оснивача Културног клуба NAISSA, и тиме се представе публици Града Ниша, медијима и љубитељима музичке културе.  

Културни клуб NAISSA постоји већ 18 година и основни циљ постојања и рада школе  је да се  пружи надахнуће и подстрек заинтересованим за традиционалну  музику и културу уопште, али и да им се укаже на другачији начин презентовања  уметности, осим естрадне.

Први наступи младих уметника су најбољи начин за упознавање будућих уметника-чувара народног музичког блага. Међу више стотина досадашњих полазника школе певања Снежане Спасић су и учесници и победници различитих такмичења,  као што су Ја имам таленат, ANGEL VOICE, XFaktor, Такмичење за Франкофону песму, Такмичење младих певача „Радмила Бакочевић“, Такмичење ПРВИ ТОН за најбољег певача Радио Београда, али и учесници многобројних телевизијских такмичења као што су Никад није касно, Пинкове звезде, Пинкове звездице и Звезде Гранда.

 

Концерт се организује у оквиру сарадње НКЦ-а и Културног клуба NAISSA, усмерене на обнављање културно-уметничког аматеризма и помоћи аматерским културно-уметничким друштвима у Нишу. 

 

ДОБРО ДОШЛИ!

Локација

Нишки Културни Центар

Станоја Бунушевца бб
Ниш 18000
Србија

Контакт

Телефон: +381 18 595 740

Факс: +381 18 595 741

Eмаил: info@nkc.rs

Уредници

Дејан Дабић
Љиљана Милановић
Милена Мишић
Весна Братић
Горан Станковић
Драгосава Младеновић
Никола Миловановић

Следећа манифестација

Продукцијска кућа

logo001

Дизајн Saint Art Designs | Website Development

Галерија НКЦ

Проба Опис